Waarom naar de medisch pedicure?

‘Geef jouw voeten de aandacht die ze verdienen en ervaar een bezoek aan de medisch pedicure ‘

Waarom is een goede voetverzorging belangrijk en waarom zou je naar een medisch pedicure gaan?

Een goede voetverzorging is niet alleen zeer belangrijk, het voelt ook heerlijk aan en het ziet er verzorgd uit. De voeten zijn de basis van ons lichaam. Je wilt uiteraard dat je voeten lang gezond blijven, zodat je probleemloos kunt blijven lopen. Wist je dat wanneer de voeten pijn doen we ongemerkt ook onze 
houding kunnen veranderen? Daardoor kunnen weer knie-, heup-, rug- of nekklachten ontstaan. Het is daarom ook 
logisch dat onze basis onze voeten extra aandacht verdienen. Je kunt pijnlijke voeten gemakkelijk voorkomen of verhelpen door het regelmatig bezoeken van een gediplomeerde medisch pedicure.

Er zijn tientallen verschillende redenen om voor een medisch pedicure te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld last hebben van een likdoorn, eelt, kloven, ingroeiende nagels of misschien vind je de nagels van je voeten wel niet mooi genoeg of heb je last van schimmelnagels. Niets doen zullen deze klachten alleen maar doen verergeren. Een medisch pedicure is dan de perfecte oplossing. 
Verder is de medisch pedicure ook aan te raden op het moment dat je zelf niet goed meer in staat bent de voeten te verzorgen, bijvoorbeeld als je zwanger of ouder bent. Of bij diabetes, reuma en andere vormen waarbij risicovoeten ontstaan zoals vaatlijden. Je voorkomt zo dat verwaarlozing van de voeten zich voordoet, met alle (medische) gevolgen van dien. Maar niet te vergeten: ook gezonde voeten hebben aandacht nodig!

Wanneer je regelmatig een bezoek brengt aan de medisch pedicure zullen jouw voeten worden verzorgd en klachten worden aangepakt. Bovendien zal je adviezen en tips krijgen wat je thuis zelf kan doen aan het verzorgen van de voeten en nagels maar ook bijvoorbeeld over de aanschaf van nieuwe schoenen.

Voetenverwennerij

Elke behandeling wordt afgerond met een heerlijke voetcrème of olie die in de huid gemasseerd wordt. Een massage stimuleert bovendien de bloedcirculatie en dat is weer goed voor de doorbloeding van de huid. Een scrub kan ook onderdeel uitmaken van de behandeling en een scrub zorgt ervoor dat alle dode huidcellen worden weggehaald. De voet gaat er ook lekker glad van aanvoelen.
Een paraffine behandeling is een zeer aangename hand of voet verzorging met direct voel- en zichtbaar resultaat welke nog lang voelbaar blijft. Deze behandeling verzacht en hydrateert de huid en de nagelriemen, zorgt voor een gezonde uitstraling en verbetert tevens de doorbloeding en beweeglijkheid van spieren en gewrichten.

Niet alleen jouw voeten zijn het waard!

Naast dit alles is het ook gewoon een stukje aandacht en ontspanning voor jezelf. Ontspannen is nodig omdat we steeds meer spanning ervaren. Ook een pedicure behandeling bevordert ontspanning van lichaam en geest en geeft nieuwe energie.

Call Now ButtonBel voor een afspraak