Behandelingen

‘Jouw voeten laten verzorgen? Ze hebben het verdiend!’

Alle behandelingen zijn gericht op de verzorging van voeten en nagels. Tijdens de behandelingen wordt er uitsluitend gewerkt met de ‘nattechniek’. Het handstuk van de pedicure motor heeft een geïntegreerde verstuiver, waardoor stofdeeltjes zich aan minuscule druppeltjes verstuivende vloeistof hechten. Dit is hygiënisch en voelt tegelijkertijd comfortabel aan. De spray die vrijkomt bij het frezen werkt verkoelend, is desinfecterend, geeft een lichte lavendelgeur af en wordt bovendien als pijnloos ervaren. Doordat er stofvrij gewerkt wordt is de behandeling hygiënisch en beter voor de gezondheid.

Basis pedicure behandeling  (45 min.)

Een basis pedicurebehandeling bestaat uit: desinfecteren van de voeten, eventueel afvlakken van verdikte nagels, het knippen van de nagels, het reinigen van de nagelomgeving, het polijsten van de nagels, het verwijderen van eelt en/of kloven en/of likdoorns en/of het behandelen van ingroeiende nagels en als afsluiting worden de voeten ingecrèmed tijdens een korte voetmassage.

Deelbehandeling  (20 min.)

Een deelbehandeling is een pedicurebehandeling welke slechts uit één van onderstaande handelingen bestaat:

Het knippen van de teennagels en verzorgen nagelomgeving

of

Het verwijderen van eelt

of

Het verwijderen van een likdoorn

of

Het verwijderen van een kloof

of

Het behandelen  en drukvrij leggen van een ingroeiende nagel

Luxe pedicure behandeling met scrub en voetmassage       (60 min. )  

Een volledige basis pedicure behandeling met aansluitend een scrub welke zorgt dat alle dode huidcellen worden weggehaald waarna de voet gaat er ook heerlijk glad van zal aanvoelen. Vervolgens volgt er een uitgebreide ontspannende voetmassage welke de bloedcirculatie stimuleert en dat is goed voor de doorbloeding van de huid. Tevens zorgt een massage voor ontspanning van lichaam en geest en geeft nieuwe energie.

Call Now ButtonBel voor een afspraak