Even voorstellen…

‘Het geeft veel voldoening als een klant tevreden de praktijk verlaat en met plezier terugkeert’.

Ik ben Célien Ligthart-Groenewegen, gediplomeerd pedicure en lid van de brancheorganisatie Provoet. Na bijna 13 jaar in de financiële dienstverlening gewerkt te hebben ben ik in 2018 begonnen met de opleiding pedicure. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging naast mijn huidige baan en ben gestart met een eigen praktijk aan huis. 

Elke pedicurebehandeling wordt uitgevoerd volgens de Code van het voetverzorgingsbedrijf. Deze code bestaat uit een aantal beleidsregels, beroepsnormen én wetten waaraan alle pedicures zich in Nederland moeten houden. 

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures. Om lid te worden van ProVoet is een erkend diploma benodigd. Provoet bevordert op deze wijze de kwaliteit en de professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. In mijn praktijk sta ik voor kwaliteit, hygiëne en persoonlijke aandacht. 

U kunt bij mij niet alleen terecht voor een standaard pedicurebehandeling maar ook voor deelbehandelingen voor een specifiek probleem. Tevens voor een heerlijke cosmetische voetbehandeling, nagelreparatie of gellak. 

Heeft u nog vragen dan kunt u mij altijd bellen of mailen. Als ik de telefoon niet kan beantwoorden kunt u een boodschap inspreken of een e-mail sturen aan: pedicurepraktijk@voetpost.nl, ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug.

Ik hoop u snel in mijn praktijk te mogen ontvangen!

Call Now ButtonBel voor een afspraak