Even voorstellen…

‘Het geeft veel voldoening als een klant tevreden de praktijk verlaat en met plezier terugkeert’.

Ik ben Célien Ligthart-Groenewegen, gediplomeerd pedicure en lid van de brancheorganisatie Provoet. Na bijna 13 jaar in de financiële dienstverlening gewerkt te hebben ben ik in 2018 begonnen met de opleiding pedicure. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging naast mijn huidige baan en ben gestart met een eigen praktijk aan huis. 

In 2022 ben ik gestart met de opleiding tot medisch pedicure en tevens heb ik mijn baan in de financiële dienstverlening verruild naar een baan bij een zorgorganisatie gericht op mensen met dementie. In 2023 heb ik de opleiding tot medisch pedicure afgerond.

Elke pedicurebehandeling wordt uitgevoerd volgens het bedrijfshandboek, de beroepscode en de richtlijnen die voor een medisch pedicure gesteld zijn. Dit bestaat uit een aantal beleidsregels, beroepsnormen én wetten waaraan alle pedicures zich in Nederland moeten houden. 

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures. Om lid te worden van ProVoet is een erkend diploma benodigd. Provoet bevordert op deze wijze de kwaliteit en de professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. In mijn praktijk sta ik voor kwaliteit, hygiëne en persoonlijke aandacht. 

U kunt bij mij niet alleen terecht voor een standaard pedicurebehandeling maar ook voor deelbehandelingen voor een specifiek probleem. Tevens kunt u bij mij terecht indien er sprake is van diabetes, reuma of een andere vorm van risicovoeten (zonder vergoeding zorgverzekering). En tot slot kunt u de praktijk natuurlijk ook bezoeken voor een heerlijke cosmetische voetbehandeling, lakken van de nagels, nagelreparatie, nagelbeugel of orthese. 

Heeft u nog vragen dan kunt u mij altijd bellen of mailen. Als ik de telefoon niet kan beantwoorden kunt u een boodschap inspreken of een e-mail sturen aan: pedicurepraktijk@voetpost.nl, ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug.

Ik hoop u snel in mijn praktijk te mogen ontvangen!

LET OP! Op dit moment is mijn praktijk vol en kan ik helaas geen nieuwe klanten aannemen.

Call Now ButtonBel voor een afspraak